KAMERAVALVONTA

KAMERAVALVONTA 
 

Meiltä löytyy osaamista kaiken merkkisiin kameravalvonnan laitteisiin ja ratkaisuihin

Ota yhteyttä

Kameravalvontavalvontajärjestelmä valitaan ja mitoitetaan AINA asiakkaan tarpeita ja tavoitteita parhaiten palvelevaksi. Järjestelmän valinnassa huomioidaan myös mahdolliset asiakkaan tiedossa olevat tulevat tarpeet. Kameravalvontajärjestelmä on osakokonaisuuksiensa summa, joka koostuu valvontakameroista, tallentimista, näytöistä sekä erilaisista valvontaohjelmistoista. Hyvän kameravalvontakuvan edellytyksenä ovat hyvä suunnittelu, oikean teknologian käyttäminen ja oikeaoppinen asennus sekä ohjelmointi.  Hyvä ja laadukas kameravalvontajärjestelmä toimii sekä palvelee parhaiten myös haasteellisissa valaistus- ja keliolosuhteissa.  

Edustamamme kameravalvontajärjestelmät ja tallentimet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käytön omaksuu helposti osaksi yrityksen päivittäisiä rutiineja. Lisäksi annamme kaikkiin toimittamimme järjestelmiin käytönopstuksen ja pidämme järjestelmät toimintakunnossa erilaisilla huoltopalveluilla.  

Luota ammattilaiseen -  Ota yhteyttä ja tilaa maksuton alkukartoitus - Katsotaan ja kartoitetaan yhdessä tarpeesi, sovitaan ajankohta järjestelmän toimitukselle ja liitetään se huoltopalveluiden piiriin.


Avigilonin HD-valvontakameraratkaisut takaavat korkealuokkaisen kuvanlaadun ja erinomaisen peittoalueen. HD Pro -kameroissa on markkinoiden paras resoluutio: 7 K /30 Mpix. Markkinoiden nopein HD-videomateriaalin hakutoiminto tallentimissa takaa tehokkaan ja helppokäyttöisen videokuvan skaalauksen.Tarjolla on laaja valikoima megapikselikameroita (1–29 Mpix) ja teräväpiirtokameroita, jotka kattavat kaikenlaiset käyttökohteet, oli tarvetta kiinteille kameroille tai vaikkapa kupu- ja panoraamakameroille.Avigilonin kameroiden käyttämät pakkaustavat JPEG2000 ja H.264 antavat erinomaisen suorituskyvyn ja takaavat tehokkaan käytön.  Ainutlaatuisen HDSM™-tekniikan ansioista videoiden laatu ei kärsi, vaikka kaistanleveyttä ja tallennustilaa tarvitaan tavallista vähemmän.Monipuolinen ohjelmistovalikoima mahdollistaa hyvin erilaisten kohteiden tarpeiden mukaisen räätälöinnin.


Mirasys-laiteriippumaton ohjelmisto, joka auttaa organisaatioita hallitsemaan, analysoimaan ja hyödyntämään videokuvasta keräämäänsä tietoa mahdollisimman monipuolisesti. Kotimaisen Mirasysin videohallintaratkaisuja käytetään yli 40 maassa muun muassa vahingontorjuntaan, alueiden suojeluun, rakennusten hallintaan ja operatiivisen tehokkuuden parantamiseen. Videovalvontajärjestelmiä on alettu enenevässä määrin käyttää myös muuhun kuin turvallisuuskäyttöön. Videokuvaan perustuvan analytiikan avulla halutaan ymmärtää kuluttajakäyttäytymistä ja ostotottumuksia tai paikallistamaan henkilökuntaa ja asiakkaita mm. päiväkodeissa, hoitokodeissa ja sairaaloissa. Ratkaisuja käyttävät ja hankkivat yritykset vaativat videonhallintajärjestelmiltä liiketoimintalähtöisyyttä ja tehokkuutta turvallisuusnäkemyksen lisäksi. Avoin, laiteriippumaton ohjelmisto Toisin kuin monet muut VMS-järjestelmät Mirasys videonhallintaratkaisu ei sido sinua yhteen valmistajaan tai kameratyyppiin. Mirasys on täysin avoin ja laiteriippumaton ratkaisu, joka on helppo integroida muiden valmistajien ja kolmansien osapuolien kameroihin, laitteisiin ja muihin järjestelmiin. Esimerkiksi Mirasys tukee yli 2.000 validoitua IP-kameramallia johtavilta kameravalmistajilta, tuhansia yhteensopivia kameramalleja sekä kaikkia analogikameroita. Lisäksi mm. erilaisia videoanalytiikkajärjestelmiä (VCA) ja -algoritmeja, sekä esim. kulunvalvonta-, rikosilmoitus-, paloilmaisin- ja automaatiojärjestelmiä voidaan integroida Mirasysin videonhallintaratkaisuun. Helppous tuo tehokkuutta Pyrimme kaikessa helppouteen: järjestelmää on helppo käyttää ja vaivaton asentaa, lisenssien käsittely ja järjestelmän hallinnointi on yksinkertaista ja nopeaa. Mirasys Spotter –käyttöliittymä tarjoaa joustavuutta, nopeutta ja helppoutta. Intuitiivinen VMS-järjestelmän käyttö vähentää esimerkiksi kokonaiskoulutustarvetta ja –kustannuksia ja nopeuttaa päätöksentekoa hälytystilanteissa. Sitoutuminen asiakashyötyjen jatkuvaan parantamiseen Jatkuvasti kehitettävänä avoimena järjestelmänä Mirasys VMS sisältää valvonta-alan uudet teknologiat ja kehitysaskeleet, ja yhdistää ne osaksi ydinrakennettaan. Järjestelmän omistajat voivat hyödyntää alan taloudelliset ja teknologiset edistysaskeleet – nyt ja tulevaisuudessa.


Hikvision on videovalvontatuotteiden ja -ratkaisujen tarjoaja. Vahvan tutkimus-ja kehityshenkilöstön sekä huipputuotantovälineiden avulla Hikvision suunnittelee ja kehittää innovatiivisia CCTV- ja videovalvontatuotteita. Yrityksen koko tuoteperhe sisältää Smart IP -kamerat, analogiset HD-kamerat, kupukamerat, NVR- ja DVR-tallentimet, videohallintaohjelmiston, kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmät, koodauslaitteet, dekooderit ja muut kehittyneet turvallisuusjärjestelmien osat sekä CCTV-tekniikan kaikkiin turvallisuustarpeisiin. Hikvision-tuotteita hyödynnetään monilla erilaisilla vertikaalisilla markkinoilla, kuten vähittäismyynnin, pankki- ja talous-, kuljetus-, koulutus-, asunto- sekä kaupan ja hallinnon alalla.  Hikvisionin uusi TurboHD tukee Full HD-videokuvan siirtoa perinteisellä koaksaalikaapelilla ja tuo ns. Tribrid-yhteensopivuuden. Tällä tavoin voidaan hyödyntää kolmea eri tekniikkaa tallennusjärjestelmässä: CCD, HDTVI sekä IP-kameroita. Uusi teknologia mahdollistaa vanhojen järjestelmien päivittämisen teräväpiirtoaikakauteen pienin kustannuksin, koska olemassa olevia kaapelointeja voidaan hyödyntää.

 

Ota meihin yhteyttä ja sovi tapaaminen.   OTA YHTEYTTÄ  


Lesec Oy

Ristipellontie 17

00390 Helsinki

Puh. 09 222 3455

Y-tunnus: 1978237-2