Videoanalytiikka sovellukset ovat asiakasvirtojen seurantaan ja analysointiin suunniteltuja ratkaisuja. Palvelut tuottavat tietoa mm. asiakamääristä, asiakkaiden liikkumisesta ja ostokäyttäytymisestä. Pystytään hyödyntämään tarkkaa asiakastietoa esimerkiksi tilojen käytön suunnittelussa, tuotteiden esillepanossa tai työvuorojen suunnittelussa. Rekisterinumerotunnistus sovelluksella voidaan ohjata esimerkiksi portteja ja nosto-ovia ja siitä saadaan raportteja ajoneuvomääristä. Älykäs videovalvonta tarkkailee henkilöiden kulkureittejä ja käyttäytymistä sekä  havaitsee ja analysoi epätavalliset liikkeet. Videokuvia voidaan liittää automaattisesti  esim. kassajärjestelmiin, tuotantolaitteiden ilmoituksiin ja hälytyksiin. Palvelut perustuvat uusimpaan kameratekniikkaan ja edistyksellisiin ohjelmistoihin.


Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu

 

Briefcam - videoanalytiikka

Lesec Oy toimittaa Briefcam videoanalytiikkaa sekä palveluina että projekteina. Briefcam on alan johtava videoanalytiikka-ratkaisujen toimittaja videoiden nopeaa tarkistusta ja hakua, reaaliaikaista hälytys kvantitatiivista analyysia varten. ( briefcam.com )

Milestone - VMS-ohjelmisto

Milestonen avoin liiketoiminta-alusta tarjoaa rajattomat mahdollisuudet. Kun valitset Milestonen liiketoiminta-alustan, voit laatia tarpeisiisi sopivan ratkaisun haluamillasi kameroilla, tallentimilla, lisätuotteilla ja palveluilla. Me tarjoamme videohallintaohjelmiston kaikenkokoisten organisaatioiden joka tason turvallisuustarpeisiin. ( milestone.com/fi )