Älä tingi yrityksesi tai omaisuutesi suojaamisesta

 Alkuun pääsee pienellä sijoituksella ja lisäsuojaa saa tarvittaessa aina lisää. Rikosilmoitinjärjestelmä luo ennalta ehkäisevän vaikutuksen ja lisää merkittävästi kohteeseen yrittävien kiinnijäämisriskiä. Meidän rikosilmoitinjärjestelmät ja palvelut sopivat eri kokoisiin ja turvallisuustasoltaan erittäin vaativiinkin kohteisiin.  Käytämme rikosilmoitinjärjestelmissämme markkinoiden parhaita ja testattuja tuotteita.  Ota meihin yhteyttä. Me palvelemme ja pidämme asiakkaistamme huolta. Tarjoamme laitteiden lisäksi myös asennus- ja huoltopalveluita.

Palvelut

Suunnittelu ja
konsultointi

teksti tulossa

Asennus, urakointi ja
huolto

teksti tulossa

Leasing-, ylläpito- ja huoltsopimukset

teksti tulossa

Turvallisuusalan elinkeinolupa (LYTP, 1085/2015)

Rikostorjunta


Murto- ja varkausvahinkoja korvataan kotitalouksille ja yrityksille vuosittain noin 30 miljoonalla eurolla. Korvattavia vahinkoja on vuosittain noin 30 000 kappaletta. Tämä tarkoittaa noin 80 vahinkoa joka päivä.

Finanssiala (FA) torjuu rikosvahinkoja tekemällä turvallisuusohjeita ja luetteloimalla turvallisuustuotteita sekä niitä toimittavia liikkeitä.

Liikkeellä on käytössä kolmannen osapuolen arvioima laatujärjestelmä, alan tutkinnon suorittanut suunnittelija ja riittävästi referenssikohteita.

FA seuraa myös rikollisuuden ilmiöitä ja niiden kansainvälistä kehitystä yhdessä viranomaisten sekä pankkien ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Finanssiala > Vahingontorjunta

Kuvia