Kameravalvontaa kioskista kauppakeskukseen

Kameravalvontavalvontajärjestelmä valitaan ja mitoitetaan AINA asiakkaan tarpeita ja tavoitteita parhaiten palvelevaksi. Järjestelmän valinnassa huomioidaan myös mahdolliset asiakkaan tiedossa olevat ja tulevat tarpeet. Kameravalvontajärjestelmä on osakokonaisuuksiensa summa, joka koostuu valvontakameroista, tallentimista, näytöistä sekä erilaisista valvontaohjelmistoista. Hyvän kameravalvontakuvan edellytyksenä ovat hyvä suunnittelu, oikean teknologian käyttäminen ja oikeaoppinen asennus sekä ohjelmointi. Hyvä ja laadukas kameravalvontajärjestelmä toimii sekä palvelee parhaiten myös haasteellisissa valaistus- ja keliolosuhteissa.  

Edustamamme kameravalvontajärjestelmät ja tallentimet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käytön omaksuu helposti osaksi yrityksen päivittäisiä rutiineja. Lisäksi annamme kaikkiin toimittamimme järjestelmiin käytönopastuksen ja pidämme järjestelmät toimintakunnossa erilaisilla huoltopalveluilla.  

Luota ammattilaiseen - Ota yhteyttä ja tilaa maksuton alkukartoitus - Katsotaan ja kartoitetaan yhdessä tarpeesi, sovitaan ajankohta järjestelmän toimitukselle ja 

liitetään se huoltopalveluiden piiriin.

Suunnittelu ja konsultointi

Olemme toteuttaneet suuren määrän järjestelmiä "avaimet käteen" periaatteella. Voimme tarjota asiakkaillemme kaikki palvelut suunnitelmasta lähtien.

Asennus ja urakointi

Olemme asentaneet tuhansia kameroita ja toimittaneet satoja toimivia järjestelmiä. Meiltä onnistuu järjestelmien tehokas asennus, kuten myös kaapelointi.

Ylläpito ja huolto

Suurin osa asentamistamme laitteistoista on edelleen Lesec Oy:n  huollon piirissä. Huollon toimivuus, joustavuus ja asiantuntemus on meidän vahvuus.

Valokuvia valvontakameroista

IV-konehuoneen kamera IV-konehuoneen kamera

Rakennustyömaan kameravalvonta

Vanhat valvontakamerat pylväässä
Työmaan ovi. Kamerakyltti
PTZ domekamera varikon nosturissa
Sisäpiha
Valmistuvan työmaan kameravalvonta
Pasilan rakennustyömaa
Työmaan parkkialueen valvontakamera
Valvontakamera nosturissa

RAKENNUSTYÖMAAN SUOJAUS

Rakennustyömaat ovat rikostorjunnan kannalta haasteellisessa asemassa ja niissä tapahtuu paljon varkauksia ja ilkivaltaa. Työmaaturvallisuuteen suunniteltu palvelumme suojaa työmaita murroilta ja ilkivallalta joustavasti koko työmaan ajan. Tarjoamme työmaan suojaukseen ja valvontaan rikosilmoitin, kameravalvonta ja kulunvalvonta-laitteistoja sekä välitämme hälytyskeskus-, vartiointi ja etäkuvapalveluja.

LESEC OY


Meiltä löytyy osaamista kaiken merkkisiin kameravalvonnan laitteisiin ja ratkaisuihin.

KAMERAVALVONTAOPAS


Lataa tästä turva-alan yrittäjät ry:n kameravalvontaopas.


FINANSSIALA

Tältä sivulta löydät tuoreimpia palo-, murto- ja vuotovahinkotilastoja.