PALVELUT

Tarjoamme korkeatasoista teknistä palvelua. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta auttaa pääsemään parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Meiltä kaikki palvelut turvajärjestelmiin liittyen mm. suunnittelu-, asennus-, urakointi-, huolto-, vuokraus- sekä lukko- ja vartiointiliikkeiden palvelut. Käytämme ammattitaitoista työvoimaa ja toimimme kustannustehokkaasti. Asiakassuhteemme perustuvat aina luottamukseen ja hyvään yhteistyöhön. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja yhteistyömahdollisuuksistamme.


ASENNUS JA URAKOINTI

Meillä on laaja kokemus erilaisten turvallisuusjärjestelmien asennuksista ja urakoinnista.


HUOLTOPALVELUT

Turvallisuusjärjestelmän säännöllinen huolto on tärkeä ja usein kustannuksia karsiva osa järjestelmän luotettavaa toimintaa. Säännölliset huoltotoimet pitävät järjestelmät toimintakunnossa ja pidentävät niiden käyttöikää. Huoltopalveluiden piirissä olevat järjestelmät ovat mahdollista päivittää hallitusti tilanteen ja tarpeen mukaan, osana muuta huoltotoimintaa. Huollettu järjestelmä palvelee varmemmin juuri silloin, kun sitä tarvitset. Onko turvallisuusteknisen järjestelmäsi huollosta pidempi aika, kuin autosi edellisestä vuosihuollosta? Oletko huolissasi kutsupainikkeiden toiminnasta tai kameravalvontajärjestelmän kuvatallenteiden laadusta ja käytettävyydestä? Oletko muuttanut uusiin tiloihin tai kotiin, missä tekniikkaa on vanhan vuokralaisen tai asukkaan jäljiltä käyttöönottoaan odottamassa? Ota yhteyttä, huolletaan ja kartoitetaan järjestelmä(t) ja liitetään ne säännöllisen huoltopalvelun piiriin. Turvallisuuteen kannattaa panostaa, myös järjestelmien huoltojen ja ylläpidon osalta.Säännölliseen huollon piiriin kuluu yleensä

* järjestelmien säännöllinen huolto, tarkistus ja testaus

* yhteyksien säännöllinen tarkistus ja testaus

* tapahtumamuistin ja vikalogin tarkastus

* laitteiston ja ohjelmistojen päivitykset

* raportointi


KÄYTTÖÖNOTTO

Meiltä löytyy kokemusta ja taitoa erilaisien ja eri merkkisien turvallisuuslaitteistojen suunnittelusta, asennuksista ja ohjelmoinnista. Mikäli tarvitsette apua turvallisuuslaitteiden tai järjestelmien käyttöönotossa niin tarjoamme osaamistamme. Käyttöönottopalvelu sisältää usein suunnitelman teon, käyttöönoton, dokumentoinnin ja käytön opastuksen loppukäyttäjälle.


YLLÄPITO

Järjestelmiä ja niihin liittyviä kokonaisuuksia ostetaan yhä enemmän palveluna. Kun järjestelmien ylläpito on ulkoistettu, jää organisaatiolle enemmän aikaa varsinaisen työn hoitamiseen.

Pääkäyttäjän palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi. Ylläpitopalveluun kuluu yleensä:

* pääkäyttö

* käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta

* kulkutunnisteiden ja käyttäjäkoodien ylläpito

* järjestelmien säännöllinen tarkistus ja testaus

* yhteyksien säännöllinen tarkistus ja testaus

* tapahtumamuistin ja vikalogin säännöllinen tarkastus

* käyttäjien koulutus ja opastaminen

* ohjelmistojen päivitykset

* raportointi

 

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua kustannustehokkaasti asiakkailemme joilla on olemassa oleva- tai Lesec Oy:n palvelusopimuksella

hankittu -järjestelmä.


VUOKRAUS / LEASING
Suositulla vuokrauspalvelulla asiakas voi vuokrata turvajärjestelmän lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön. Vuokrauspalvelut sisältävät laitteiden huoltojen ja päivityksien lisäksi paljon muita etuja. Vuokraus on yrityksille suoraan vähennyskelpoinen kulu ja silloin asennuksista ja laitteista aiheutuneet kulut ja pääomat vapautuvat varsinaiseen liiketoimintaan. 


VALVONTA- JA VARTIOINTIPALVELUT

Oletko miettinyt vartiointiliikkeen palveluita osaksi turvallisuusratkaisujasi? Saat kaikki valvonta- ja vartiointipalvelut kauttamme tunnettujen yhteistyötahojemme toimittamina.

* rikosilmoitinjärjestelmiin liitetyt valvonta- ja hälytysajopalvelut

* kameravalvonnan etäkuvapalvelut

* järjestyksenvalvontapalvelut

* koulutuspalvelu Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä tilanteeseen sopiva palvelu ja käynnistetään se yhteistyötahomme toimittamana.


KOKONAISPALVELU

Lesec Oy:n Kokonaispalvelu sisältää laitteet, asennuksen, säännölliset huollot ja testaukset, laiteiston päivitykset, ohjelmistojen päivitykset, ylläpidon ja pääkäyttäjän palvelut kokonaisuudessaan. Kokonaispalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi siten, että saadaan paras tulos.

* asiakkaalle jää enemmän aikaa varsinaisen työn hoitamiseen

* laiteinvestoinnit eivät rasita maksuvalmiutta

* ei yllättäviä kuluja laitteiden mahdollisesta rikkoutumisista

* laitteisiin ja palveluihin liittyvät kustannukset voidaan ennakoida vuosiksi eteenpäin

Tarjoamme Lesec Oy:n kokonaispalveluasiakkaille laadukkaita laitteita, parasta saatavilla olevaa osaamista ja korkeatasoista teknistä palvelua yhdellä kuukausihinnalla.


RAKENNUSTYÖMAAN SUOJAUS

Rakennustyömaat ovat rikostorjunnan kannalta haasteellisessa asemassa ja niissä tapahtuu paljon varkauksia ja ilkivaltaa. Työmaaturvallisuuteen suunniteltu palvelumme suojaa työmaita murroilta ja ilkivallalta joustavasti koko työmaan ajan. Tarjoamme työmaan suojaukseen ja valvontaan rikosilmoitin, kameravalvonta ja kulunvalvonta-laitteistoja sekä välitämme hälytyskeskus-, vartiointi ja etäkuvapalveluja.


Lesec Oy

Ristipellontie 17

00390 Helsinki

Puh. 09 222 3455

Y-tunnus: 1978237-2