Kattavat turvatekniikkapalvelut pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Lesec Oy tarjoaa kattavat turvatekniikkapalvelut pääkaupunkiseudulla. Saat meiltä turvatekniikkajärjestelmien suunnittelun, asennukset, urakoinnit, huollot, käyttöönoton ja ylläpidon sekä vartiointiliikkeen palvelut. Voit joko ostaa tai vuokrata tarvitsemasi järjestelmän ja siihen kuuluvat laitteet. Tarjoamme käyttöösi myös palvelusopimuksen, jolloin saat kuukausiveloituksella kaiken turvatekniikan ja siihen liittyvät palvelut. 

 

Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Korkeatasoista turvatekniikan palvelua

Tarjoamme korkeatasoista teknistä palvelua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelusta alkaen, jotta saat tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Meillä on monipuolista kokemusta erilaisten turvallisuusjärjestelmien suunnittelusta, asennuksista, urakoinnista, vuokrauksesta, käyttöönotosta ja huolloista. Lisäksi tarjoamme lukko- ja vartiointiliikkeen palvelut. Asiakassuhteemme perustuvat aina luottamukseen ja hyvään yhteistyöhön.

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja yhteistyömahdollisuuksista – ota yhteyttä!

Suunnittelu, asennukset ja ohjelmointi

Meiltä löytyy runsaasti osaamista ja kokemusta turvallisuuslaitteistojen suunnittelusta, asennuksista ja ohjelmoinnista. Tunnemme hyvin eri valmistajien laitteet ja markkinoilla olevat vaihtoehdot.

 

Käyttöönottopalvelumme kattaa yleensä suunnitelman laatimisen, varsinaisen käyttöönoton, dokumentoinnin sekä käytön opastuksen loppukäyttäjälle. 

Ota yhteyttä!

Huoltopalvelut

Turvallisuusjärjestelmä on syytä huoltaa säännöllisesti, sillä se pitää järjestelmän toimintakunnossa ja pidentää järjestelmän käyttöikää. Huollon yhteydessä järjestelmää voidaan myös päivittää hallitusti tilanteen ja tarpeen mukaan.

 

Huoltopalvelumme kattaa muun muassa:

  • järjestelmien säännöllisen huollon, tarkistuksen ja testauksen
  • yhteyksien säännöllisen tarkistuksen ja testauksen
  • tapahtumamuistin ja vikalogin tarkastuksen
  • laitteiston ja ohjelmistojen päivitykset
  • raportoinnin.

Onko turvallisuusteknisen järjestelmäsi huollosta kulunut jo aikaa? Oletko huolissasi kutsupainikkeiden toiminnasta tai kameravalvontajärjestelmän kuvatallenteiden laadusta ja käytettävyydestä? Oletko muuttanut uusiin tiloihin tai kotiin? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne ja sovitaan säännöllisestä huoltopalvelusta!

Tee huoltopyyntö

Valvonta- ja vartiointipalvelut

Tarvitsetko vartiointiliikkeen palveluita osaksi turvallisuusratkaisuasi? Saat kauttamme myös kaikki valvonta- ja vartiointipalvelut. Toimimme yhteistyössä tunnettujen toimijoiden kanssa.

 

Valvonta- ja vartiointipalveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • rikosilmoitinjärjestelmiin liitetyt valvonta- ja hälytysajopalvelut
  • kameravalvonnan etäkuvapalvelut
  • koulutuspalvelut.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä tilanteeseesi sopiva ratkaisu!

Palvelusopimus

Räätälöimme palvelun tarpeidesi mukaan, ja halutessasi voit solmia kanssamme sopimuksen kokonaispalvelusta. Tällöin saat kaiken tarvitsemasi kuukausimaksulla, eivätkä esimerkiksi laiteinvestoinnit rasita yrityksesi maksuvalmiutta. Laitteisiin ja palveluihin liittyvät kustannukset voidaan myös ennakoida vuosiksi eteenpäin.

 

Kokonaispalvelu sisältää laitteet, asennuksen, säännölliset huollot ja testaukset, laitteiston päivitykset, ohjelmistojen päivitykset, ylläpidon sekä pääkäyttäjän palvelut kokonaisuudessaan. Käytämme markkinoiden laadukkaimpia laitteita ja tarjoamme käyttöösi korkeatasoista osaamista.

Kysy lisätietoja

Rakennustyömaan suojaus

Rakennustyömailla tapahtuu paljon varkauksia ja ilkivaltaa. Tarjoamme osaamistamme työmaaturvallisuuden suunnitteluun ja toteutukseen. Avullamme pystyt suojautumaan riskeiltä joustavasti koko työmaavaiheen ajan.

 

Saat meiltä muun muassa rikosilmoitin-, kameravalvonta- ja kulunvalvontalaitteistot työmaan suojaukseen. Välitämme myös hälytyskeskus-, vartiointi- ja etäkuvapalveluita.