Turvajärjestelmät turvallisuusalan asiantuntijalta Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Lesec Oy:n järjestelmien avulla lisäät turvallisuutta. Saat meiltä laadukkaat esitysjärjestelmät, kameravalvonnan, hälytysjärjestelmät ja kulunvalvonnan tarpeidesi mukaan.

 

Tarjoamme myös asiantuntevaa palvelua, joka kattaa turvallisuusjärjestelmien suunnittelun, asennukset, käyttöopastukset, ylläpidon ja huollon. 

Laadukkaat tekniset ratkaisut

Yrityksemme on erikoistunut turvallisuusjärjestelmien toimittamiseen. Valikoimaamme kuuluvat esitystekniikka, kameravalvontajärjestelmät, hälytysjärjestelmät kulunvalvontajärjestelmät ja työajanseurantajärjestelmät.

  • Myymme ja asennamme Black Box Emerald -esitysjärjestelmät, jotka tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun vaativissakin sovelluskohteissa.
  • Saat meiltä tarpeisiisi räätälöidyt kameravalvontajärjestelmät kaikkine osineen. Ratkaisumme kattaa valvontakamerat, tallentimet, näytöt ja erilaiset valvontaohjelmistot. Annamme opastuksen toimittamiimme järjestelmiin ja tarjoamme kattavat huoltopalvelut järjestelmän koko käyttöajaksi.
  • Toimitamme hälytysjärjestelmät, joiden avulla suojaat omaisuutta ja ihmisiä vahingonteolta ja rikoksilta. Järjestelmä sisältää kaiken tarvittavan, kuten kameravalvonnan, ovi- ja ikkunahälyttimet, liiketunnistimet ja rikosilmoitinjärjestelmän – vaativiinkin kohteisiin.
  • Autamme helpottamaan kulkuoikeuksien hallintaa ja parantamaan turvatasoa kulunvalvontajärjestelmien avulla. Voimme halutessasi liittää työajanseurannan osaksi kulunvalvontaa.

Kaikki turvallisuusjärjestelmiin liittyvät palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista palvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta ylläpitoon saakka.

  • Meiltä löytyy runsaasti kokemusta turvallisuuslaitteistojen suunnittelusta, asennuksista ja ohjelmoinnista. Opastamme myös järjestelmän käyttöön.
  • Autamme pitämään hankkimasi turvallisuusjärjestelmän kunnossa säännöllisten huoltojen ja ylläpidon avulla. Halutessasi voit solmia kätevän palvelusopimuksen.
  • Lisäksi saat kauttamme luotettavat lukko- ja vartiointiliikkeen palvelut.

Älä tingi turvallisuudesta

Älä tingi yrityksesi omaisuuden tai työntekijöiden turvallisuudesta! Saat meiltä tarvittavat järjestelmät, joiden avulla ehkäiset riskejä ennalta ja lisäät kiinni jäämisen riskiä vahingon tapahduttua.

 

Tarjoamme ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin, niin pieniin kuin suuriinkin. Meiltä löytyy vaihtoehtoja myös turvallisuustasoltaan erittäin vaativiin kohteisiin. Käytämme alan laadukkaimpia laitteita. Ota yhteyttä ja pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille!