Hälytysjärjestelmät pääkaupunkiseudulla – tehokas suoja ihmisille ja omaisuudelle

Yhteystiedot

Lesec Oy:ltä saat hälytysjärjestelmät, joiden avulla suojaat tehokkaasti ihmisiä ja omaisuutta rikollisilta ja vahingollisilta teoilta. Palvelemme koko pääkaupunkiseudun alueella.

 

Ota yhteyttä! Saat meiltä laitteiden lisäksi myös asennus- ja huoltopalvelut.

Tarpeisiisi räätälöitävät kokonaisuudet

Hälytysjärjestelmät on tarkoitettu ensisijaisesti suojaamaan rikoksilta ja vahingonteoilta. Ne auttavat ehkäisemään haittoja jo ennalta ja lisäävät merkittävästi kiinnijäämisriskiä. 

 

Hälytysjärjestelmät koostuvat useista eri osista, kuten kameravalvonnasta, ovi- ja ikkunahälyttimistä, liiketunnistimista ja rikosilmoitinjärjestelmästä. Yrityksemme toimittaa järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut eri kokoisiin ja turvallisuustasoltaan erittäin vaativiinkin kohteisiin. Käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita. Alkuun pääset jo pienelläkin sijoituksella, ja lisäsuojaa saat tarvittaessa lisää.

Hälytysjärjestelmään kuuluva rikosilmoitin

Rikosilmoitinjärjestelmä on yksi hälytysjärjestelmän tärkeistä osista. Rikosilmoitinjärjestelmä lähettää hälytyksen välittömästi sinulle tai esimerkiksi valitsemallesi turvallisuuspalvelulle, kun se havaitsee epäilyttävää toimintaa. 

 

Rikosilmoitinjärjestelmä voi olla joko langallinen tai langaton, ja sen toiminta perustuu erilaisten sensorien ja tunnistimien yhdistelmään. Se on suunniteltu tunnistamaan ja ilmoittamaan epäilyttävistä toiminnoista, kuten murroista ja ilkivallasta.

 

Rikosilmoitinjärjestelmän avulla voit seurata yrityksesi turvallisuutta reaaliajassa. Monet järjestelmät mahdollistavat kameravalvonnan seuraamisen älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. 

Kameravalvonta

Ohjeita rikosten torjuntaan

Murto- ja varkausvahinkoja korvataan kotitalouksille ja yrityksille vuosittain noin 30 miljoonalla eurolla. Korvattavia vahinkoja on vuosittain noin 30 000 kappaletta. Tämä tarkoittaa noin 80 vahinkoa joka päivä.

 

Finanssiala (FA) torjuu rikosvahinkoja laatimalla turvallisuusohjeita ja luetteloimalla turvallisuustuotteita sekä niitä toimittavia liikkeitä. FA seuraa myös rikollisuuden ilmiöitä ja niiden kansainvälistä kehitystä yhdessä viranomaisten sekä pankkien ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

 

Kun haluat asiantuntevaa apua rikosten torjuntaan, voit kääntyä yrityksemme puoleen. Meillä on käytössämme kolmannen osapuolen arvioima laatujärjestelmä, alan tutkinnon suorittanut suunnittelija ja runsaasti referenssikohteita.

Lue lisää Finanssialan sivuilta