Hälytysjärjestelmän huolto Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla

Yhteystiedot

Lesec Oy on luotettava ja ammattitaitoinen hälytysjärjestelmien asiantuntija. Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu. Kodin tai yrityksen hälytysjärjestelmä, hälytysjärjestelmän huolto, uuden järjestelmän asennus ja olemassa olevan järjestelmän päivitys – kaikki nämä kuuluvat Lesec Oy:n luotettaviin ja monipuolisiin palveluihin.

 

Milloin hälytysjärjestelmä on tarpeen?


Turvallisuus on asia, johon nykyään panostavat niin yritykset kuin yksityistaloudetkin. Turvallisuus on yksi ihmisen perustarpeista, joten ei ihme, että turvallisuuden tunne halutaan varmistaa. Turvallisuuden suhteen ei haluta ottaa riskejä, ja tähän on yhtenä hyvänä ratkaisuna esimerkiksi kodin tai yrityksen hälytysjärjestelmä.

 

Turvatekniikka on laaja käsite, joka kattaa niin ulko-oven lukon, palohälyttimen kuin ulos asennetun valvontakamerankin. Turvatekniikan alle kuuluvat myös hälytysjärjestelmät, jotka suojaavat rikoksilta. Tavallinen oven lukko voidaan murtaa aika helposti, mutta jos se on yhteydessä hälytysjärjestelmään, riski murron onnistumisesta on paljon pienempi. Tämä kannattaa pitää mielessä, jos ajatus asunto- tai mökkimurron kohteeksi joutumisesta tuntuu epämiellyttävältä.

 

Lesec tarjoaa monipuolista teknistä osaamista


Valikoimiimme kuuluu erilaisia laadukkaita turvallisuuslaitteistoja, joiden kunkin tarpeellisuudesta keskustelemme asiakkaan kanssa. Suunnittelemme jokaiselle asiakkaalle aina yksilöllisesti räätälöidyn turvajärjestelmän. Kameravalvonta, ovi- ja ikkunahälyttimet, liiketunnistimet ja rikosilmoittimet ovat osa toimivaa järjestelmää. Se, millainen turvatekniikka kuhunkin kohteeseen on tarpeen, määräytyy yksilöllisesti. Tilatessasi hälytysjärjestelmän Lesec Oy:ltä voit olla varma tekniikan toimivuudesta, sillä käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita.

 

Kun järjestelmä on asennettu, se tarvitsee aika ajoin huoltamista. Tämä tarkoittaa käytännössä, että ammattilainen tulee tarkistamaan teknisen toimivuuden. Hälytysjärjestelmän huolto voidaan sisällyttää ostopakettiin, jolloin siitä ei tarvitse erikseen huolehtia. Samoin järjestelmän päivitykset on mahdollista sisällyttää pakettiin jo ostovaiheessa. Ja luonnollisesti meiltä löytyy ammattitaitoa myös hälytysjärjestelmän laajennukseen.

 

Lesec Oy minimoi murrot ja vahingonteot. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Tarpeisiisi räätälöitävät kokonaisuudet

Hälytysjärjestelmät on tarkoitettu ensisijaisesti suojaamaan rikoksilta ja vahingonteoilta. Ne auttavat ehkäisemään haittoja jo ennalta ja lisäävät merkittävästi kiinnijäämisriskiä. 

 

Hälytysjärjestelmät koostuvat useista eri osista, kuten kameravalvonnasta, ovi- ja ikkunahälyttimistä, liiketunnistimista ja rikosilmoitinjärjestelmästä. Yrityksemme toimittaa järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut eri kokoisiin ja turvallisuustasoltaan erittäin vaativiinkin kohteisiin. Käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita. Alkuun pääset jo pienelläkin sijoituksella, ja lisäsuojaa saat tarvittaessa lisää.

Hälytysjärjestelmään kuuluva rikosilmoitin

Rikosilmoitinjärjestelmä on yksi hälytysjärjestelmän tärkeistä osista. Rikosilmoitinjärjestelmä lähettää hälytyksen välittömästi sinulle tai esimerkiksi valitsemallesi turvallisuuspalvelulle, kun se havaitsee epäilyttävää toimintaa. 

 

Rikosilmoitinjärjestelmä voi olla joko langallinen tai langaton, ja sen toiminta perustuu erilaisten sensorien ja tunnistimien yhdistelmään. Se on suunniteltu tunnistamaan ja ilmoittamaan epäilyttävistä toiminnoista, kuten murroista ja ilkivallasta.

 

Rikosilmoitinjärjestelmän avulla voit seurata yrityksesi turvallisuutta reaaliajassa. Monet järjestelmät mahdollistavat kameravalvonnan seuraamisen älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. 

Kameravalvonta

Ohjeita rikosten torjuntaan

Murto- ja varkausvahinkoja korvataan kotitalouksille ja yrityksille vuosittain noin 30 miljoonalla eurolla. Korvattavia vahinkoja on vuosittain noin 30 000 kappaletta. Tämä tarkoittaa noin 80 vahinkoa joka päivä.

 

Finanssiala (FA) torjuu rikosvahinkoja laatimalla turvallisuusohjeita ja luetteloimalla turvallisuustuotteita sekä niitä toimittavia liikkeitä. FA seuraa myös rikollisuuden ilmiöitä ja niiden kansainvälistä kehitystä yhdessä viranomaisten sekä pankkien ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

 

Kun haluat asiantuntevaa apua rikosten torjuntaan, voit kääntyä yrityksemme puoleen. Meillä on käytössämme kolmannen osapuolen arvioima laatujärjestelmä, alan tutkinnon suorittanut suunnittelija ja runsaasti referenssikohteita.

Lue lisää Finanssialan sivuilta