2022 R3 Update Overview

XProtect 2022 R3 also delivers SSO support in Web and Mobile Client, and several UX, Search and performance updates. Here is an overview of enhancements within XProtect 2022 R3:

 • XProtect Incident Manager is now available as a licensed extensions for XProtect Express+, XProtect Professional+ and XProtect Expert
 • Search enhancements for XProtect Management Client, and XProtect Smart Client
 • UX improvements to XProtect Smart Client and XProtect Web Client
 • SSO (Single Sign On) support through external IDPs in XProtect Web and XProtect Mobile
 • Mobile Device Management in XProtect Mobile
 • Accessing XProtect Mobile via biometry or other device credentials
 • General performance improvements to XProtect LPRhttps://www.milestonesys.com/content-hub/press-release-2022-r3-release/

Nyt Addsecuren -Smart Alarms palvelut saatavilla Lesec Oy:n kautta.

Smart Alarms tarjoaa turvallisia ja luotettavia hälytyksensiirtoratkaisuja hälytysjärjestelmien ja hälytyskeskusten välille ihmishenkien, kotien, yritysten ja omaisuuden suojaamiseksi. Tarjontaamme kuuluu myös ratkaisut toimitilojen keskitettyyn valvontaan ja hallintaan.

Smart Alarms™ - AddSecure FI

Spotter V9png

Mirasys Spotter V9 tulee häiritsemään videonhallintajärjestelmä markkioita. Vahvistamalla paikkaansa syvän vision data yrityksenä, Mirasysin Spotter V9 tarjoaa parhaat videonhallintajärjestelmä ratkaisut projektin tarpeet huomioon ottaen, mukaan lukien kaikille yrityskanaville sopivan video sisällön analyysin (VCA).


Spotter V9 on järjestetty kolmeen malliin: Base, Pro ja Enterprise. Kameroiden, palvelimien ja samanaikaisten käyttäjien lukumäärän perusteella voit valita projektisi edellyttämän VMS-ratkaisun.

Kerää, tallenna ja hallitse valvontakameroiden ja muiden valmistajien antureiden dataa Spotter V9:n avulla! Tämän tehokas videonhallintajärjestelmä avulla asiakkaat voivat tarpeidensa mukaan parantaa tietoturvaa, optimoida prosesseja, parantaa liiketoimintaa sekä vähentää ihmisten seurannan tarvetta.

https://www.mirasys.com/spotter-v9?lang=fi677784b9-f58f-4bb7-97c0-5defc29ecc4dpng

LESEC OY ON HYVÄKSYTTY FINANSSIALA RY:N MURTOHÄLYTYSJÄRJESTELMIÄ TOIMITTAVIEN LIIKKEIDEN JOUKKOON.

Murtohälytysjärjestelmiä toimittavat liikkeet luetteloidaan Finanssiala ry:n vaatimusten mukaan. Vaatimukset on kuvattu asiakirjassa ” Murtohälytysjärjestelmien suunnittelu- ja asennusliikkeiden vaatimukset 2017”. Vaatimukset perustuvat toiminnan laatuun, yrityksen luotettavaan toimintaan ja vastuuhenkilöiden ammattitaitoon. Luettelointia hakeva yritys voi todentaa nämä vaatimukset akkreditoidun sertifiointilaitoksen myöntämällä sertifikaatilla tai lausunnolla. Sertifiointilaitoksen myöntämällä sertifikaatilla tai lausunnolla todetaan vaatimustenmukaisuus ja yrityksen käyttämän laatujärjestelmän olevan SFS-EN ISO 9001 laatustandardin mukainen tai se on arvioitu soveltuvin osin sitä vastaavaksi.   

aaa2020 kopiopng

Bisnode Finland Oy on myöntänyt Lesec Oy:lle korkeimman AAA-luottoluokituksen. AAA-luottoluokitusluokkaan kuuluu vain noin 4% suomalaisista yrityksistä. Myönnetty luokitus kertoo, että Lesec Oy on luotettava ja vastuullinen kotimainen yritys.

Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään luottoluokitusjärjestelmään. Järjestelmässä yrityksen luottokelpoisuutta arvioidaan analysoimalla yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuteen, maksuvalmiuteen ja vakavaraisuuteen.

Luottoluokitus edellyttää vakiintunutta toimintaa, positiivista tai ei-negatiivista taustaa ja maksutapaa sekä hyvää taloutta

milestone kopiopng

Milestone Husky NVR:t ovat täydellinen yhdistelmä – maailman paras VMS-ohjelmisto, sekä erityisesti videovalvontaan kehitetty tallennusalusta.

* Jokaiseen Milestone Husky NVR:ään sisältyy palkittu NVR:lle optimoitu versio palkitusta XProtect VMS -ohjelmistostamme

* Tunnemme videovalvonnan ja olemme käyttäneet näihin yksiköihin kaiken tietotaitomme, jotta saisit NVR:n, johon voit luottaa

* Tarkastele videosyötteitäsi missä ja milloin tahansa Milestone Mobilen, alan monipuolisimman turvallisuussovelluksen, avulla

* Jokaisella Husky-yksiköllä on 3 vuoden laitteistotakuu

Lesec/tuotteet/Kameravalvonta

Turvallisuusärjestelmiä ja niihin liittyviä palveluita hankitaan yhä enemmän palveluna. Kun järjestelmien ylläpito on ulkoistettu, jää organisaatiolle enemmän aikaa varsinaisen työn hoitamiseen ja maksuvalmiutta tuottaviin investointeihin.

Tarjoamme Lesec Oy:n kokonaispalveluasiakkaille laadukkaita laitteita, parasta saatavilla olevaa osaamista ja korkeatasoista teknistä palvelua yhdellä kuukausihinnalla.

Lesec Oy:n Kokonaispalvelu sisältää laitteet, asennuksen, säännölliset huollot ja testaukset, laiteiston päivitykset, ohjelmistojen päivitykset, ylläpidon ja pääkäyttäjän palvelut kokonaisuudessaan. 

Kokonaispalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi siten, että saadaan paras tulos.

 • asiakkaalle jää enemmän aikaa varsinaisen työn hoitamiseen
 • laiteinvestoinnit eivät rasita maksuvalmiutta
 • ei yllättäviä kuluja laitteiden mahdollisesta rikkoutumisista
 • laitteisiin ja palveluihin liittyvät kustannukset voidaan ennakoida vuosiksi eteenpäin

Lisätietoja Lesec Oy:n palveluista